Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία
Το CIAO το λένε εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο προσφέροντας χαμογελαστά μια καλημέρα, μια καλησπέρα, ένα αντίο, ένα καλωσόρισμα, ένα γεια σου, και παρόλο που οι εξελίξεις και οι προκλήσεις διαδραματίζονται  με μεγάλη ταχύτητα εμείς προτείνουμε να προσπαθείτε να χαμογελάτε έχοντας μαζί σας πάντα έναν απολαυστικό καφέ από το Ciao.

Όραμα
Για τους ιταλούς ο καφές είναι μόνο o espresso, όσο και να αλλάζουν οι συνήθειες, όσο και να δημιουργούνται νέα ροφήματα αυτοί παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις τους, ο espresso είναι η καρδιά των ροφημάτων αφού μόνο αυτός έχει τόσο ξεχωριστό άρωμα και τέτοια πολυπλοκότητα στη γεύση. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το Ciao για να μεταφέρει αυτή τη παράδοση που έχει κατακλύσει όλο το κόσμο.

Τέχνη
Με δεδομένη την αυξανόμενη σημασία του ποιοτικού καφέ espresso στη παγκόσμια αγορά σε συνδυασμό με τo πάθος μας για το καφέ, το Ciao συνδυάζει τέχνη και επιστήμη, για να απολαμβάνετε την πολυτέλεια που προσφέρει ο καλός καφές.

Ποιότητα
Το Ciao φροντίζει για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, επιλέγοντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες για φρέσκα και επιλεγμένα σνακ που προετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα για εσάς.

Σεβασμός
Με απόλυτο σεβασμό στο καταναλωτή αλλά και συνέπεια και εμμονή στο πάθος μας, προσφέρουμε πάντα φιλική εξυπηρέτηση, ποιοτικά προϊόντα για τη πιο ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέα προϊόντα και προσφορές.

Κατάστημα 1ο

Αν. Παπανδρέου 15, Καρδίτσα, Τηλ.: 24410 40039

Δευ - Σάβ.: 06:30 - 14:30
Κυρ.: Κλειστά

Κατάστημα 2ο

Καραϊσκάκη 23, Καρδίτσα, Τηλ.: 24410 21110

Δευ - Κυρ.: 06:00 - 21:00